Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Węglowodany i ich źródła w diecie Ekspert: lepiej pić wodę gotowaną jeden raz Kasza jaglana – czy już ją znacie? Co się dzieje, gdy pijemy wodę na pusty żołądek? Techniki gotowania Zielony sok z jarmużu, selera i ananasa Skuteczna broń w walce z pomarańczową skórką. Dodaj listki pokrzywy i pij codziennie Kawa rozgrzewająca idealna na jesień i zimę. Przepis Anny Lewandowskiej Co zrobić, gdy zimą przychodzi ochota na tłuste potrawy? Przekąski na diecie - jakie przekąski na odchudzanie? Jęczmień - superziarno dla sportowców Przygotuj się na wiosnę

Popularne w tym tygodniu:

Jak przygotować stek z tuńczyka? Mleko w diecie - czy naprawdę jest się czego bać? Dla kogo kasza bulgur? Właściwości i wartości odżywcze Kiedy warto suplementować tran? Jakie są jego właściwości? Witaminy rozpuszczalne w wodzie i tłuszczach Kolagen i jego właściwości. Jak suplementować?